Kurorat e porcelanit

Kur teresia strukturore e dhembit eshte teper e demtuar,per te rikthyer formen dhe pamjen e dhembit na nevojitet nje Kurore.

foreward

Enedontia

Trajtimi i kanaleve i quajtur ndryshe dhe endodonti,eshte nder procedurat me delicate e te veshtira ne fushen e stomatologjise.

Radiografia dixhitale

Radiografia dixhitale dentare eshte nje metode e shpejte,efikase per egzaminime dentare. Fale sistemit te sigurt dhe me rezolucion te larte

foreward

Pastrimi profesional

Gurret jane depozita te forta ne siperfaqen e dhembit ose poshte gingives.largimi i tyre behet me instrumente dhe aparat sonocast.

foreward

Fluorizimi

110801_head_to_toeFluori eshte agjenti me efektiv ne profilaksine e kariesit.Eshte nje mineral qe e gjejme ne menyre natyrale ne ushqime dhe uje.

foreward
Home | Shërbimet | Estetika | Zbardhimi i dhembeve

Zbardhimi i dhembeve

Dhembet e bardhe gjithnje jane ne trend.Por me kalimin e viteve ata fillojne te humbin bardhesine e tyre natyrale dhe duken si te njollosur.Keto njolla zakonisht shkaktohen nga konsumimi i kafes,veres se kuqe,pijeve e ushqimeve me ngjyrues artificiale apo nga duhani.Mosha eshte gjithashtu nje faktor i humbjes se ngjyres. Disa njerez kane dhembe te njollosur qe ne femijeri dhe kjo manifeston defekte ne momente te ndryshme te formimit te dhembit ose efektet anesore te disa medikamenteve te perdorura gjate kesaj periudhe te formimit.

Zbardhimi I dhembeve ju ofron largimin e ketyre njollave dhe mundeson nje buzeqeshje te bardhe me te cilen te krenoheni.

Si mund te behet zbardhimi I dhembeve?

Klinika jone ju ofron keto menyra te zbardhimit me rezultate te shkelqyera.

World Smile

Me peroksid 35% nga Dental World(Italy).Rezultatet jane perfekte.Mund te perdoret deri dy here ne vit.Efektin zbardhes do te jeni ne gjendje ta vleresoni menjehere pas nje séance dhe nese njollat jane te veshtira mund te perseritet dhe nje here pas shtate ditesh.

Opaleshence BOOST

Sistemi zbardhues me inovativ amerkan nga prodhuesi me renome Ultradent.I pajisur dhe me Ca per mbrojtje te dhembeve.Pas cdo zbardhimi do te aplikohet dhe nje shtrese mbrojtese fluori si dhe do te jepen keshillat perkatese per nje zbardhim sa me afatgjate.

Opaleshence ENDO

Sistemi zbardhues per dhembet devitale.

Keni verejtur qe kur nje dhemb humb vitalitetin e tij ,humb njekohesisht dhe ngjyren e tij te bardhe.Siperfaqja e tij behet si e hirte,e kafte  madje ndonjehere dhe si e zeze.kjo vjen si pasoje e mbushjes se tubulave dentinare me gjak gjate pastrimit te rrenjes,ose si pasoje e materialeve qe perdoren per mbushjen e kanalit te rrenjes.Gjate devitalizimit te nje dhembi te perparme mjeku duhet te jete shume i kujdesshem qe te evitoje ngjyrosjen e dhembit ne te ardhmen.

Ne raste te tilla estetika frontale do te jete rende e cenuar.Shpesh pacientet pranojne te bejne dhe kurora per keta dhembe me qellim qe te kthejne ngjyren e dikurshme te bardhe. Sot,me anen e Opaleshence ENDO mund te realizojme zbardhimin e ketyre dhembeve te erret dhe me pas te aplikojme mbushje estetike me ngjyre te pershtatshme.

Zbardhimi behet zakonisht me nje seance 5 ditore,por per ngjyrimet e vjetra ose te qendrueshme mund te behet dhe nje seance shtese. Efekti zbardhues eshte shume i kenaqshem,do te mund te ndryshojme ngjyren e dhembit me disa nuanca,dhe pastaj te vazhdojme me aplikimin e mbushjes se kompozitit apo vendosje te nje veneers.

                                    

                                           

Mbushjet me kompozit

 Mbushjet prej kompoziti (materiali me ngjyre si te dhembit) po perdoren gjithnje e me shume per te riparuar dhembet qe preken nga kariesi, thyerjet,krisjet etj.

foreward

Bizhutë zbukuruese

Zbardhimi i dhëmbëve

Dhembet e bardhe gjithnje jane ne trend.Por me kalimin e viteve ata fillojne te humbin bardhesine e tyre natyrale dhe duken si te njollosur.

foreward

Link1 | Link2 | Link3

Copyright © 2011. All Rights Reserved.